PASTA PISTACHIO

Ondertussen ben ik verhuisd naar mijn fijne stadspandje. Afgelopen week had ik avond aan avond mijn meest lieve vrienden over de vloer. Ik kreeg plantjes, flesjes wijn, een kruidentuintje en kaarten met mooie woorden. Vanavond was m'n eerste avond alleen en ik besloot, na een dag muren schilderen, een goed bord pasta voor mezelf te improviseren. En met succes! Wat je nodig hebt: cherry tomaatjes, broccoli, knoflookje, uit Italië meegebrachte kruiden, mozarella, pasta, verse basilicum, roomkaas en fijn gestampte pistachenootjes. Ik kan dit serieus de hele dag door blijven eten en gewoon gelukkig zijn. Binnenkort hoop ik jullie te kunnen verblijden met foto's van het huis zelf!

4 Comments

 1. This looks sooo good I actually think I'll have to get out of bed and get some food. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heerlijk uit!

  Liefs,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeh ziet er echt heel erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er inderdaad heel lekker uit! xx Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram