MY PIERCING STORY

2:05 PM

Vorig weekend was ik met Eline op stap, die wat foto's van mijn casual outfitje schoot. Een basic top, mijn navy blue trenchcoat (hier woon ik bijna in), boyfriend jeans en mijn meest comfy schoenen: Clarks! Vrij saai, maar perfect voor een zonnige zondagmiddag in Amsterdam. We besloten het befaamde detail shot over mijn piercings te doen. So here's my story! Gaatjes kreeg ik toen ik slechts een paar maandjes oud was. Het ringetje bovenin, de Helix, liet ik vorig jaar tijdens mijn reis in Ierland zetten. Het was een impulsief cadeau voor de Kerst en dus noem ik 'm 'de kerstbal'. Een paar weken geleden ging ik met een vriendin mee als steun en toeverlaat voor haar piercing. Ik besloot toen gelijk een tweede gaatje aan beide kanten te laten zetten. Ik heb dus vijf gaten in m'n oren en it's still counting... Heb jij piercings? 

You Might Also Like

6 LA COMMENTS

.