MY PIERCING STORY

Vorig weekend was ik met Eline op stap, die wat foto's van mijn casual outfitje schoot. Een basic top, mijn navy blue trenchcoat (hier woon ik bijna in), boyfriend jeans en mijn meest comfy schoenen: Clarks! Vrij saai, maar perfect voor een zonnige zondagmiddag in Amsterdam. We besloten het befaamde detail shot over mijn piercings te doen. So here's my story! Gaatjes kreeg ik toen ik slechts een paar maandjes oud was. Het ringetje bovenin, de Helix, liet ik vorig jaar tijdens mijn reis in Ierland zetten. Het was een impulsief cadeau voor de Kerst en dus noem ik 'm 'de kerstbal'. Een paar weken geleden ging ik met een vriendin mee als steun en toeverlaat voor haar piercing. Ik besloot toen gelijk een tweede gaatje aan beide kanten te laten zetten. Ik heb dus vijf gaten in m'n oren en it's still counting... Heb jij piercings? 

6 Comments

 1. Wat sta je mooi op de foto's!
  Ik heb 7 gaatjes haha, 3 in mijn oorlel en ook zo'n helix ;) Vind het altijd zulke leuke details! En draag er meestal kleine knopjes in. in de helix doe ik altijd een neuspiercing, andere oorbellen met knopjes erachter gaan vaak zweren bij mij. Neuspiercings blijven altijd wel erg goed zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne outfit en wat een leuk klein verhaaltje ;) Ik heb aan beide kanten van mijn oren twee oorbel gaatjes. De eerste van toen ik 6 maanden was, de tweede van toen ik een jaar of 16 was. Draag nu eigenlijk zelden oorbellen maar wie weet komt dat weer. xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yes, toch geen vieze oorfoto. Het is gelukt; 3 hoera'tjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi hoor! fijn dat je geen naalden enzo hebt laten zien..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nice!
  Ik heb alleen oorbellen maar een Helix vind ik zo gaaf! Alleen is dat niet ontzettend pijnlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er 7! Vier gaatjes in mijn linkeroor, drie in mijn rechteroor (waarvan twee helix). Very happy with them :)

  BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram