A NEW PLACE CALLED HOME

8:24 PM

Dat de tijd snel gaat, maar langzaam voorbij vliegt. Dat ik het gevoel van kerst al in m'n kop heb zitten. Ik zoek net zo lang naar verandering, totdat ik mijn gelukkig zijn teruggevonden heb. Kortom, ik heb besloten dat ik ga verhuizen. Een groot herenhuis uit 1895 middenin het centrum, de bovenste verdieping. Vensterbanken waar ik avondjes met een net iets te groot glas rode wijn naar de drukte van de stad kan kijken. Witte muren die ik vol met kunst, ansichtkaarten en foto's ga behangen. Kleedjes op de vloer en lichtjes aan het plafond. Mijn oma zei altijd: 'uiteindelijk maakt het niet uit waar je woont, klein of groot. Uiteindelijk neem je jezelf mee. Daar gaat het om'. Over iets meer dan twee weken is het zover. Verhuisdozen inpakken en oude brieven tegenkomen tijdens het opruimen. Een nieuw plekje waar ik thuis zal komen na mijn op-de-planning-staande afstudeerwereldreis. 

You Might Also Like

6 LA COMMENTS

.