A NEW PLACE CALLED HOME

Dat de tijd snel gaat, maar langzaam voorbij vliegt. Dat ik het gevoel van kerst al in m'n kop heb zitten. Ik zoek net zo lang naar verandering, totdat ik mijn gelukkig zijn teruggevonden heb. Kortom, ik heb besloten dat ik ga verhuizen. Een groot herenhuis uit 1895 middenin het centrum, de bovenste verdieping. Vensterbanken waar ik avondjes met een net iets te groot glas rode wijn naar de drukte van de stad kan kijken. Witte muren die ik vol met kunst, ansichtkaarten en foto's ga behangen. Kleedjes op de vloer en lichtjes aan het plafond. Mijn oma zei altijd: 'uiteindelijk maakt het niet uit waar je woont, klein of groot. Uiteindelijk neem je jezelf mee. Daar gaat het om'. Over iets meer dan twee weken is het zover. Verhuisdozen inpakken en oude brieven tegenkomen tijdens het opruimen. Een nieuw plekje waar ik thuis zal komen na mijn op-de-planning-staande afstudeerwereldreis. 

6 Comments

 1. Wat leuk! Klinkt als een fijn nieuw plekje. Wat een mooie foto trouwens. :) Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf dat je gaat verhuizen!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw cherelle wat ben je toch prachtig. En je nieuwe huisje klinkt echt als een droomplek. Mogen we er ook samen met een iets te groot glas wijn zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf dat je gaat verhuizen! Klinkt al als een heel mooi plekje zoals je het omschrijft. Ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel gaaf wat een mooie foto liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je beschrijft het echt ontzettend mooi. Het klinkt prachtig!
  Doe mij dan ook maar zo een iets te groot glas wijn :)

  BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram