STARTING A NEW ADVENTURE

Aanstaande maandag staan er nieuwe dingen te gebeuren! Ik ga het aankomende halfjaar aan de slag als stagiaire redactie bij MonStyle by Manon Meijers Styling! Een nieuw avontuur, a new haircut. Toch? Op mijn Instagram kon je al een preview van m'n nieuwe kapsel zien. Daarbij draag ik 't liefst de outfit die hierboven te zien is. Wat denk jij? Anyway, het is een fulltime job en dus heb ik geen idee hoeveel quality time ik deze blog kan geven. Gister pakte ik in ieder geval nog even de relaunch party van de River Island store in Amsterdam mee. 

6 Comments

 1. Wat leuk voor je! Super gefeliciteerd :) xx

  http://www.creativityandchocolate.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe blog heb je! Je hebt er een nieuwe volger bij!
  Ik vind die groene jas btw helemaal geweldig!

  Liefs,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooh perfecte outfit dit! Niew haar, nieuwe baan, nieuw huis; jij gaat het helemaal maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf!! Ik volg monstyle op facebook, ben benieuwd hoe jij het gaat vinden!!

  BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram