ZONNIGE EETPARTIJEN

Vakantie hebben betekent niet per direct een overvloed aan tijd. Gelukkig wel genoeg tijd voor zonnige eetpartijen in de Utrechtse tuinen, iets minder tijd om te bloggen. Verder ging ik werken op Defqon, het Awakenings Festival en op de Latijnse stad, beter bekend als het festival 'Latin Village'. Het leven van een barjuffrouw gaat niet over rozen. Daarnaast hebben we - met veel pijn in het hart - eindeloos veel afscheidsdansjes in Studio 80 in Amsterdam gedaan. Vervolgens was het tranentijd op Schiphol bij het uitzwaaien van een van m'n vriendinnetjes. Want vakanties gaan jammer genoeg gepaard met afscheid nemen. In de categorie lichaamstoestanden; mijn haar is van bier, mijn neus is verbrand en mijn benen zijn van muggenbult en blauwe plek. En als ik mijn handen in de lucht doe, zweven ze qua gevoel weg. Maar qua gezichtsbeeld zijn ze er nog. Tot slot. Ik kijk uit naar Lowlands. 

3 Comments

  1. Wat schrijf je origineel! Klinkt leuk allemaal :). Op je lichaamstoestanden na dan :P.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie foto's, ziet er heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mijn lichaamstoestand is hetzelfde, maar wat maakt het uit, want de feestjes zijn allemaal zo leuk :D

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram