PHOTO DIARY #39 / SLAPEN IN EEN FRANS KASTEEL EN NAAR FUSION FESTIVAL

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier! Lacherelle photo diaryWist je eigenlijk al dat ik een oppashondje heb? Ik heb Joep, een labradoodle, nu ruim een jaar. Gevonden op hondjeuitlaten.nl en sindsdien zien we elkaar wekelijks! Het is een win-win, want ik help de baasjes bij de verzorging van hun hond en ik heb de lusten van een hond (en niet de lasten!). Op dit moment reis ik nog teveel om zelf een hond te nemen, maar op deze manier kan ik wel alvast proeven hoe het is om een hondeneigenaar te zijn! Het is echt m'n vriendje geworden <3 
Lacherelle photo diaryLacherelle photo diaryLacherelle photo diaryLaatst werd ik via mijn werk uitgenodigd om een weekje te wonen èn werken vanuit een daktent op een stadscamping in Antwerpen. Dat was, zoals de Belgen zeggen, zalig! 
Lacherelle photo diaryVanaf de stadscamping pak je eenvoudig de waterbus naar het centrum van Antwerpen. Geen straf om eventjes op de bus te wachten als het zonnetje net ondergaat... 
Lacherelle photo diaryLacherelle photo diaryLaatst verbleef ik met een grote groep vrienden (en vrienden van vrienden) in een Frans kasteel in de Champagnestreek! Een fraai optrekje, waar de champagne rijkelijk vloeide, we veel stokbrood aten en we heel hard hebben gefeest. Nog steeds aan het nagenieten van deze week! 
Lacherelle photo diaryLacherelle photo diaryLacherelle photo diaryAfgelopen week was het eindelijk zover: we mochten weer dansen op een meerdaags festival! En wat voor een, Fusion Festival in Duitsland was aan de beurt. Als kleine schmetterlingen hebben we rondgefladderd in een laagje van liefde, glitter, lichttunnels en stukgedanste voetjes. Lacherelle photo diaryLacherelle photo diaryEn mocht je je heel toevallig afvragen wat mijn festivaloutfitje was, ik had mezelf voor de gelegenheid omgetoverd tot buitenaards wezentje! 

THE END

0 Comments

Follow Me On Instagram