PHOTO DIARY #27

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier! 
Dit is vanaf heden mijn nieuwe favoriete hoekje in huis! Niet alleen omdat mijn lievelingsplaatjes en cactuskindjes hier staan, maar ook omdat ik vorige week een foto ontving van Saal Digital Nederland met daarop één van mijn mooiste herinneringen ooit vastgelegd. De kwaliteit is oprecht super; de kleuren van de zonsondergang komen bijna net zo mooi uit als toen ik het daar in levenden lijve zat te bekijken. Zoek je nog content voor een saaie muur? Dan adviseer ik jou zeker even @saaldigital_nl te checken! 
Yeas! Festival vibes met dit knappe hete kippetje!
 There ain't no teruggaan naar mijn geboorteplaats aan de kust, without vers gevangen visjes te verorberen.
 Nog een foto geschoten door fotograaf Kwamé Andrews. Hier vind je meer!
Hier een foto van de lekkerste avocado toast ooit. Doe er wat leuks mee!
 Moest met deze grote boeven de bajes (lees: escape room) in, maar zijn gelukkig inmiddels ook weer ontsnapt. Side note: m'n glimlach wordt mede mogelijk gemaakt door de zenuwen.
Vorig weekend was ik op Pitch Festival en deze twee heerlijke vrouwtjes aan mijn zijde hadden 't zonnetje besteld!
Hier ben ik gezellig op een bankje aan het hangen. Fijne week allemaal! 

1 Comments

Follow Me On Instagram