WEEKEND GETAWAY / UP IN THE WOODS

Nauwelijks budget en sterke verlangens naar even verdwijnen uit alle drukke bezigheden? Boek een blokhutje in de middle of fucking nowhere. Aangezien het kampeerseizoen nog niet helemaal van start is gegaan, besloten we de tent nog even onder het stof te laten liggen en het eens anders aan te pakken. Wat moet je doen voor een weekend rust en ruimte? 

➸ Scheur een stuk karton af van die schoenendoos die al een tijdje op je kast staat en schrijf er met grote dikke letters 'anywhere' op. 
➸ Ga met je weekendtas op een druk punt bij jou in de stad staan en regel een lift naar anywhere.
➸ Zet je wekker op een bepaald tijdslimiet (bijvoorbeeld 2 uur). De bestemming die je na exact 2 uur liften hebt bereikt is jouw holiday destination! Dit kan dus letterlijk anywhere zijn: van tot net over de Duitse grens, tot aan het Haagse strand. Het lot, het gekozen tijdslot en jouw lift skills zijn allesbepalend! 

Wij kwamen midden op de Veluwe uit en boekten last minute een piekfijne boshut voor nog geen €15,- per nacht op ene camping de Rimboe (de naam is heel representatief!). We huurden er een stel fietsen bij, deden onze telefoons uit (bereik hadden we toch niet) en fietsten kilometers door de zonovergoten groen gekleurde velden met onze picknickmand achterop. Meer heb je eigenlijk ook niet nodig, toch? 

1 Comments

  1. aaah wat leuk!! En dat je dan op zo'n leuke bestemming kwam, super leuk hutje! Heb de camping opgeslagen hihi :)

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram