THERE IS A GOOD TIME COMING, BE IT EVER SO FAR AWAY

Een niet zo'n lang tijdje geleden vloog ik weer richting het land dat ik drie jaar geleden in mijn hartje sloot: Ierland. Ik bezocht er oude vriendjes en vriendinnetjes en bewandelde opnieuw de paden waar ik ooit ontelbare voetstapjes had gezet. Op een zonnige vrijdagochtend pakten we de trein naar Bray en liepen langs de weelderige kustlijn richting het plaatsje Greystones. Onderweg ploften we neer op een stuk rots met uitzicht op zee, we aten er broodjes pindakaas en pizza van de voorgaande avond. Een oud Iers mannetje installeerde zich op de rots naast ons en vertelde over de oorlogen die op diezelfde zee waren uitgevochten en over hoe zijn voorouders erbij betrokken waren geweest. Het was een rustige dag, met veel frisse lucht en heldere gesprekken. We sloten de dag af in een oude pub waar we warme drankjes dronken en lachten om de goede dingen van het leven. 

0 Comments

Follow Me On Instagram