PHOTO DIARY #19 / VIETNAM EDITION

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier!
Aangekomen in Hanoi duiken we eerst een koffietentje in om een beetje af te koelen. Ik bestel een ijskoffie met kokosmelk. Mijn nieuwe verslaving!
We sliepen op een bootje midden in Halong Bay en werden wakker met dit uitzicht. Blessed
Typisch gevalletje van breakfast with a view
Lady Buddha was zo indrukwekkend groot en mooi! Ik wil haar in m'n achtertuin. 
Schieten met een Amerikaanse M16 kan ik ook weer van m'n bucketlist afstrepen. Wat was dat gaaf en heftig om te doen! Echt respect voor de Vietnamese en Amerikaanse soldaten die in de oorlog hebben gevochten... Ik kan me niet voorstellen hoe het leven er toen uit moeten hebben gezien. Vreselijk!
Na heel wat gestuntel, natte sokken en een paar schrammetjes kwamen we eindelijk bij de watervallen uit. Het was de avontuurlijke tocht helemaal waard!
Ik ging deze hangmat in en kwam er niet meer uit. Dit is de leef.
Tijd voor ijskoude cocktails om het einde van een warme dag af te sluiten. 

0 Comments

Follow Me On Instagram