HOTSPOT / WILDERNIS

Deze week bracht ik een bezoekje aan Amsterdam om mijn lichtgroene vingers een hoogstandje te geven. Ik stel u voor aan de Amsterdamse stadstuinwinkel, Wildernis. Voor al uw gezellige kamerplanten, prikkelige cactussen, potjes en bakjes, groene muurversierselen of gewoon voor een kopje zwarte koffie. Zo kun je je ook tijdens deze gure herfstdagen met heel wat groens omgeven... Jaaa, midden in de Pijp! Had je niet gedacht, hé? Ik zeg gevalletje hotspot van de eeuw. Zo hangt er sinds kort hangt een flinke hangplant een beetje aan m'n plafond te hangen en ik voer er elke dag even een gesprekje mee (zouden meer mensen moeten doen!). Bij Wildernis nam ik een zakje verse potgrond voor 't plantenkindje mee.

1 Comments

  1. aah daar wilde we gister heen gaan maar hadden niet echt tijd meer.. ziet er super leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram