PHOTO DIARY #11 / DUBLIN EDITION

Eens in de zoveel tijd laat ik al m'n snelle kiekjes, bezigheden en dagelijkse taferelen zien. Net zoals ik dat vroeger in mijn schrift met hangslotje deed, doe ik dat vanaf heden op deze manier. Ik noem het: plaatjes kijken. Veel plezier!
Dublin kent vele mooie voordeurtjes. Dit is er één van.
Mijn eerste ontbijtje terug op Ierse bodem zag er zo uit. 
Hey! No worries!
Mag ik u voorstellen aan een Italiaans vriendinnetje van mij? Ze besloot van de één op andere dag haar leven in Florence op te geven en verhuisde met haar koffertje vol spullen naar Ierland. Nu woont en werkt ze daar dus. Ik vind dat iets waar ze trots op mag zijn. 
Nog zo'n typisch Ierse voordeur. Wat een kunstwerkje, he? 
Een nieuwe dag betekent een nieuwe kop koffie. Slurrrppp!
Het bewijs dat de herfst in volle gang (én in volle glorie!) is.
Dit is de ingang naar het Ierse museum van moderne kunst. Doei!

2 Comments

  1. Wauw wat een mooie foto's! Ik ga met de kerst naar Dublin :) XO

    BeantwoordenVerwijderen
  2. aah die voordeuren! Lijkt me heel mooi daar! :) En wat stoer van je vriendinnetje dat ze zomaar alles opgeeft om daar naartoe te gaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram