HOTSPOT / MORGAN & MEES

Vorige week werd ik uitgenodigd om de nieuwe collectie van ECCO te komen bezichtigen en daarbij een lekker ontbijtje te nuttigen. Dit alles vond op een hele fijne locatie plaats... Morgan & Mees is een gloednieuw hotel in een van de oudste wijken van Amsterdam (de Jordaan!). Nadat ik een croissant met ei en rosbief, verse grapefruitsap, een munttheetje en een beetje granola naar binnen had gewerkt, liet ik mijn nieuwsgierigheid het werk doen en wist mijn camera binnen een mum van tijd een paar plaatjes van dit plaatje vast te leggen. Ik vind het jammer dat mijn kennismaking met deze hotspot slechts bij een ontbijtje bleef... De volgende keer zie ik mezelf graag in een van de minimalistische kamers overnachten. Hell yeah! Kende jij dit plekje al? 

Tweede Hugo de Grootstraat 2 MORGAN & MEES  / A home away from home 

1 Comments

Follow Me On Instagram