LET'S INSPIRE #1 / VIEW

Hallo lieve mensen van 't goede leven, de laatste dagen van de grote boze winterdip zijn zojuist aangebroken. Het is bijna maart en maart betekent bij-na lente... Ik krijg weer intens veel behoefte om op pad te gaan (Parijs en Istanbul staan op le planning!). Daarom heb ik even iets fijns samengesteld... Zit je in de sleur? Pak een flink glas wijn, zet je raam op een kier, steek die stoffige kaarsen aan, zet je favoriete zomerhitje op, maak een dansje, boek alvast je vakantie of droom weg bij bovenstaande plaatjes, laat dingen gebeuren, doe iets! Veel succes!

2 Comments

  1. aaah heerlijke inspiratie. Kan niet wachten tot het lente begint te worden! Volgende week maar eens jurkjes kopen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo fijn zo fijn! En istanbul is zooo mooi, ik wil weer terug! (oh en parijs ben ik nog nooit geweest dat mag op zich ook wel eens gebeuren)

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram