THE VINTAGE SUITCASE

Afgelopen maandag ging ik naar de theatervoorstelling 'neurose, geur en maneschijn' van Lucky Fonz III. Hij zong mooie woorden die ik met alle liefde even met jullie deel: 'omdat er altijd wel een stem in de achterkant van je hoofd, die zegt dat alles beter wordt, als je het maar gelooft. Tegelijkertijd die tweede stem met een even grote bek, die zegt 'wie denk je dat je fucking bent en wie houd je voor de gek?'. En het leven is zo lelijk, en het leven is zo mooi. Het leven is vooral eigenlijk een eindeloos geklooi. Ben ik dan zo'n sukkel, omdat ik het eigenlijk niet snap? Ik wil geen huis, geen boom en geen beest. Ik wil gewoon naar plekken waar nog niemand is geweest.' Eindelijk iemand die het snapt. De volgende dag kocht ik een tweedehands koffer om mijn kamer mee af te maken (en om in stijl naar London te kunnen reizen).

Suitcase VINTAGE / Photo frame GIFT / Puff chair GIFT

3 Comments

  1. Zijn teksten zijn zo mooi. Wegdromen. Koffer pakken en op weg naar die onbekende plekken. Vergeet de wijn en kurkentrekker niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem1/01/2015

    Ah Lucky Fonz luisterde ik vroeger wel eens. Vond het toen inderdaad ook altijd al heel goed doordacht. Ga de nieuwe liedjes ook maar even checken :)

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram