ITALY WEEK 2

Tijd voor mijn tweede week van zomerse bezigheden in Italië! Iedere namiddag at ik een ijsbakje met een bolletje Ferrero Rocher weg. Dit gebeurde meestal met mijn voeten in het blauwe zeewater en met een uitzicht op de metershoge palmbomen. We keken naar hoe de zon langzaam een reisje naar de andere kant van de wereld maakte en zo de wolken roze kleurde. In de avond aten we vers gevangen vis, afgewisseld met oma's zelfgebakken pizza. De wandeling van het strand naar huis vulde zich altijd met kruidachtige etensgeuren die uit de kleine Italiaanse strandhuisjes kwamen. Mag ik terug?

2 Comments

  1. Wat een heerlijke sfeer! Ik wil ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een charmant mannetje heb je toch.
    (oh nee ferrero rocher ijs. HET BESTE OOIT IK WIL HET NU)

    BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram