#OONAWELCOMEDAYS

Het is weer zover! Afgelopen donderdag was ik in Amsterdam en dat betekende een bezoekje aan het kantoor van PR-bureau Oona. Ik heb onder andere even een kijkje genomen in de nieuwe collecties van River Island, Forever 21 en Magdalena. Ik kijk enorm uit naar de opening van het nieuwe Forever 21 filiaal! Toen ik nog in Ierland woonde, was dit mijn thuishaven wat betreft outfits scoren. 

4 Comments

 1. wauw doe mij al die furry jasjes maar!

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. toffe foto's ziet er goed uit lief,s x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ohhhh i love that clutch x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie een hoop gave items hangen! Ik ben heel benieuwd naar de forever 21, hopelijk komen er snel wat meer door heel nederland :)

  BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram