OPENING M&S STORE DEN HAAG

3:02 PM


Terug naar de dagen dat ik nog in Ierland woonde.. Ik kocht mijn boodschapjes vaak bij Marks & Spencer. Ze hebben er naast een restaurant op de bovenste verdieping ook een foodhall, met een verse bakkerij. Daar liep ik in de namiddag meestal even langs om een zakje versgebakken white chocolate chip cookies te halen. Zo blij als een klein meisje in de snoepwinkel toen ik hoorde dat Marks & Spencer een winkel opent in Den Haag! Judith en ik hebben bij de opening heerlijk genoten van Engelse scones, bagels met verschillende soorten kaas en zalm en een fris glas champagne. Naast het food made of heaven zijn er een aantal verdiepingen met kleding en accessoires. In de pashokjes zit een klein rood knopje, als je daar op drukt komt er een medewerker om je te hulp te schieten. Handigheid! Als je het aan mij vraagt is M&S de nieuwe Vroom & Dreesmann. 

You Might Also Like

7 COMMENTS

 1. Haha super handig, dat knopje in de paskamer! Ik had een uitnodiging gehad maar ben niet gegaan, ziet er wel goed uit!

  ReplyDelete
 2. Dit alles lijkt hemels.

  ReplyDelete
 3. Ik ben ook erg blij dat hij in Den-Haag komt!

  ReplyDelete
 4. Ziet er leuk uit!

  ReplyDelete
 5. Oe ziet er lekker uit, die panterprint jas is echt super leuk!

  XO

  ReplyDelete

.

.