THE BIG EASY EXPRESS

The big easy express, a movie you MUST see. Goosebumps from the beginning till the end. A movie full of pure love and optimum rejoice. I'm in love. This movie makes every day, this Sunday, perfect. Nothing to do? Just play and watch, believe me. I'm to happy I'm going to the concert of Edward Sharpe and the Magnetic Zeros in July with blogger Eline and some other people. Can't fucking wait! I'm sorry, I just want to share beautiful things and this truly inspires me. I want to travel across the Arizona one day and I want to feel the music while I'm dancing in the sand. 

4 Comments

 1. Ik heb deze film gezien en hij is zo magisch,
  mijn leven voelde echt ontzettend saai bij het leventje in die trein! Hoewel mijn broers ook de hele dag aan het jammen zijn in de woonkamer dus misschien heb ik een soort mini easy express leven haha.
  Heel cool dat je naar het concert gaat :)

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhhh die moet ik zien!!!

  Enter my Ugg giveaway! Http://www.fashionablepris.blogspot.com/

  X Pris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ga hem waarschijnlijk vanavond kijken, en ik zal aan je denken! Ik heb er zo godsvergeten zin in ik kan echt niet waaaaaaachten tot juli!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die wil ik heel graag zien!!

  BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram