YBS FABULOUS VIP

Last Friday was really fun.. With blogger Nicole from Coco Gold we were invited to the Young But Successful VIP event in Amsterdam. YBS is a magazine full of new and fresh talent around the world of fashion. There were different shows from Oye Swimwear, Nina Jarebrink, Hanne Block and many more. Who says swimsuits are only for older women? I love them! All of the collections were so elegant.. There was also a men's wear collection (can I please take them to my candy shop?). And then there was a funny photobooth, a candy corner with red velvet cupcakes, wine and lolly's and a fabulous fashion lottery. Guess what? I won a bracelet from N.Y.M.P! Me happy. What did you do last weekend? 

14 Comments

 1. Hele gave foto's, jammer dat ik er niet bij kon zijn die avond. Was leuk geweest je weer even te spreken ;) xx

  www.creativityandchocolate.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was inderdaad gezellig :)  http://www.style-chameleon.com/

  HUGE GOODIEBAG GIVEAWAY ON MY BLOG!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn de foto's tof geworden zeg! Ik ben nog steeds jaloers op jouw lens, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er uit als een heel leuk event! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem3/01/2013

  Your pics are very nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke foto's/post heb je gemaakt!! Ik heb je helemaal niet gezien! :(

  Mag ik je om een gunst vragen? Ik doe mee aan een fashion battle die ik echt super graag wilt winnen. Zou je AUB op mij willen stemmen? dat zou ik waarderen. Het zijn 5 links, maar op mij blog worden ze allemaal weergegeven. Het is echt maar 5 seconde werk en dan help je een medeblogeer uit de brand :). Daarnaast geeft ik ook 2 kaartjes weg voor het event Webshop Till You Drop.

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.nl/2013/03/bloggers-fashion-battle-need-your-help.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's, wat een gave swimwear collectie zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's en een photobooth is altijd erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram