BEZIGHEDEN

Ja, wow. Het voelt alsof ik al een jaar niet meer ben wezen bloggen! Veel gebeurd, gedaan en gezien. Zo was er wijn, iets teveel wijn. Maar altijd net niet genoeg om van de wereld te zijn. Af en toe was ik de mensheid en al hun dagelijkse bezigheden helemaal zat. Want, soms moet je gewoon eens iets anders doen, iets wat je niet gewend bent. Bijvoorbeeld, begin de dag eens met Tequila. Dan is het randje er een beetje af en doet het niet meteen zo zeer. En dan hadden we ook nog 'morgen weer zo'n dag', dan hebben we het natuurlijk over Valentijnsdag. Het al dan niet hebben van verwachtingen, dat is waar het om draait op Valentijnsdag. Persoonlijk houd ik me niet zo bezig met roodrozige hoop van verliefde mensen en bedoelingen. Maar, als er chocola in het spel is ben ik wel weer van de partij. Dan heb je natuurlijk altijd nog van die nachten waarop kerels je wijs maken dat je er precies uitziet als zijn 'toekomstige vrouw'. Vloerstamperij en luchtgitaar spelende bedsessies, een iets meer gracieuze bezigheid. Maar vandaag, vandaag ben ik jullie slagroom en jullie mijn stukkie fruit.

5 Comments

 1. haha, leuke post ;)

  http://monstrousstyle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke foto's en ook leuk geschreven! :)

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sokkenman. Wat was het een geweldig leuke vent.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je schrijft leuk Cherelle! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met betrekking tot Air Guitar, zou ik graag luchtgitaar spelen

  xoxo Womens Shirts xoxx

  BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram