LIFE'S TOO SHORT SITTING AROUND MISERABLE

My night couldn't be better... I ate lots of cheese with honey and tea, like wine in the morning and some breakfast at night. In this moment I'd like to sit on the moon and watch everything below me. Within two days my holidays are finished and I hate the fact that my exams will start soon, too soon. I'm going to enjoy this weekend a lot! 

7 Comments

 1. mooie foto's, fijne vakantie nog en succes met je examens! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geef mijn Stylish Blogger Award aan jou door! Je hoeft er niet veel mee te doen, maar ik wilde gewoon laten weten dat ik jou blog ontzettend leuk vindt en je hebt een geweldige stijl (vooral je foto's zijn altijd heel mooi)! Voor meer informatie, kijk naar mijn blog.

  Liefs, Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. looove the first picturee!!xxx

  www.zscloset.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lovely pictures! I love the hat. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He!

  Ik zag je berichtje, en ben meteen aan de slag gegaan. Vond deze foto erg leuk om te gebruiken! Dit is het resultaat:
  http://fashionjunksblog.blogspot.com/2011/03/41-addicted.html


  Hope you like it :)

  Yasmin
  http://fashionjunksblog.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram