EVERYBODY BUT ME

10:13 PM

Ik stond midden op de dansvloer, Moet ik nog een glas wijn pakken of moet ik naar huis gaan en gewoon alles vergeten? Mijn benen zijn te slap om te dansen, het licht is te fel om te stralen, deze kamer is te klein om tegen een muur aan te gaan staan, zonder dat iemand me ziet. Iedereen om me heen danste, dronk, rookte, zong... Iedereen ging los en ik keek ernaar. Iedereen behalve ik. Rook in mijn gezicht, wijn over me heen, heupen tegen de mijne, maar besef van tijd had ik niet. Where the hell am I? Ik pakte een glas wijn en dronk hem achter elkaar leeg. Niemand had het door. Waar kwamen deze mensen vandaan, waar gingen ze heen, wat hebben ze meegemaakt, wat bracht hun hier? Ik ging naar de haven, zag schepen met de ochtendzon meevaren en zag ze weer uitvaren in het licht van de maan. 

You Might Also Like

4 LA COMMENTS

.