SO THIS WAS CHRISTMAS

En toen waren de kerstdagen alweer voorbij.. Het gaat altijd zo snel! Kerst is anders dan alle andere feestdagen van het jaar, kerst heeft iets magisch.. I'ts all about lekker eten en gezellig samen zijn. Voor mij is het ultieme kerstgevoel samen met m'n famillie en vrienden lekker eten en daarna onze favo kerstfilms kijken naast de openhaard met een schaal vol kerstkoekjes! De leukste kerst die ik ooit gehad heb? Dat was toen we met z'n allen kerst vierde in Frankrijk. M'n famillie woonde daar op een enorm landgoed, dus we vierden kerst ergens midden in de bergen van Frankrijk met een enorm kampvuur. Dan zaten we tot diep in de nacht met dekens om ons heen liedjes te zingen en warme choco te drinken. Me like! Welke kerst is jou het meest bijgebleven? Ik hoop in ieder geval dat iedereen fijne kerstdagen heeft gehad. Ik kijk al uit naar volgend jaar, gelukkig kunnen we voor nu uitkijken naar het volgende feestje: Oud & Nieuw.

0 Comments

Follow Me On Instagram