CUT MY HAIR?

My hair is getting very-very long right know. And it's becoming even longer every day! I was thinking for a while to cut the lob (the long bob). Something like Heidi Klum or Jessica Stroup had before. But i'm not sure... What do you think? Should I cut my long hair into a bob or something?! Help me out here ;)

3 Comments

 1. Ik zou als ik jou was eventjes kijken hoe het staat als je 't zeg maar vast hebt als bob zeg maar (op de lengte die jij wil).

  Ik had ook haar tot bijna op m'n kont,
  en had het toen in een bob geknipt,
  maar mijn haar groeit vrij snel, het is nu weer over m'n schouders ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, is toch leuk!
  Weer ns wat anders, en t groeit toch weer aan :')

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaa dat heb ik ook al gedaan & het stond wel leuk!
  Iedereen zegt dat het wel beter zou staan, wat openener zeg maar.
  Alleen vond je het niet zonde van je lange haar dan? Of was je er juist heel blij mee?

  BeantwoordenVerwijderen

Follow Me On Instagram