REVIEW / FOOTWAY WEBSHOP

17:04

Ik ben al vijf seizoenen op zoek naar de perfecte laarsjes: stoer, maar ook netjes. Lekker zittend, maar zonder een al te comfy uitstraling. Een goede basic, maar niet te onopvallend. Betaalbaar, maar wel van echt leer. Warm in de winter, maar ook cool voor een zomers festival. De meeste gezellige stappers verliezen het wel op minstens één van de bovenstaande puntjes (twee handjes in de lucht als je deze struggle kent!). Gelukkig werd ik een aantal weken terug door de Zweedse online schoenenwinkel Footway benaderd om een review te schrijven. Ik klikte aan: dames, schoenmaat, leren laarsjes en mijn match was ein-de-lijk daar! Nog geen week later lag het pakket op de deurmat en sindsdien zijn de schoenen en ik volledig onafscheidelijk. Dus waag een gokje en pak even een virtuele golf richting de webshop van Footway (ze hebben nu ook mega chille uitverkoop!). 

Dit artikel is een gesponsorde samenwerking met / FOOTWAY

You Might Also Like

1 COMMENTS

.

.