FINDING THE PERFECT SUITCASE?

09:38


Hihaaa! Nog drie weekjes aftellen en dan zit ik met mijn witte beentjes in het zonnige Istanbul. Afgelopen week boekten we een knus appartementje via Airbnb en m'n visum is inmiddels ook aangevraagd. Mijn enige struggle is het vinden van een koffer dat aan de specifieke afmetingen voldoet én waar ik voor een week aan zomerse items in kan wegstoppen. Voor lange tijd had ik mijn knalroze handkoffer, maar die is tegenwoordig niet meer zo stevig als dat 'ie was. Tijd voor een nieuw reismaatje! Ik heb 't liefst een koffer die een beetje opvalt (je weet wel, voor het geval dat je 'm kwijt raakt), en hij moet op z'n minst een beetje stijlvol zijn (van een lompe hutkoffer wordt niemand gelukkig). Aangezien ook voor jullie de zomer in het vooruitzicht ligt, wilde ik deze tip met jullie delen... Op Bagageonline.nl kun je een enorm assortiment aan koffers, trolleys, rugzakken en allerlei andere praktische tassen vinden. Handig! Nu nog even een keuze maken tussen mijn favorieten... Minimalistisch met zwart en bruin of een lekker tijgerprintje? Help me out!

Black suitcase DELSEY €249 / White bag WIMONA €44,95 / Backpack with stripes EASTPAK €59,95 /  Suitcase with tigerprint SUITSUIT €129 

You Might Also Like

1 COMMENTS

  1. Die met tijgerprint is leuk!! Zelf heb k rode koffers. Had ik zelf nooit uitgezocht maar op de bagageband is het toch wel handig!

    Veel plezier in Istandbul!

    BeantwoordenVerwijderen

.

.