LET'S GET SPORTY!

10:57

Sinds ik een knap paar sneakers aan mijn schoenenplank heb toegevoegd (bekijk ze hier), is de stap naar de sportschool weer ietsje kleiner geworden. Ik weet dat het soms haast onmogelijk is om de motivatie te vinden (guilty), daarom heb ik een paar schoeisels met de eigenschappen betaalbaar én sportief bij elkaar gezocht. Ach, oké, je kunt ze eigenlijk ook gewoon voor de leuk dragen en zo ieder outfitje een sportieve draai geven. Hallo, het is lente... Sneakers mogen en kunnen weer! Je kunt in ieder geval lekker losbandig gaan qua kleur: goud, roze (de vrolijkheid den zelve), donkerblauw of het vertrouwde zwart.

Mijn favorietjes? Het paar van Skechers! Ja-ha, die met die zomerse print (zie ik daar nou een flamingo?!). Een beetje out of my comfort zone zijn ze wel, maar dat is juist een beetje de bedoeling, toch? Ik kan niet wachten om ze onder een paar shorts aan te schieten. Je kunt deze sportievelingen, en nog veel meer lekker zittende merkschoenen, scoren bij Ziengs! Welke behoren tot jouw favoriet?

Gouden sneakers LA GEAR €54,95 / Blauwe sneakers PUMA (men and kids only) €49,95 / Roze sneakers LA GEAR €39,95 / Blauw met roze sneakers SKECHERS €64,95 / Zwarte sneakers SKECHERS €69,95 / Sneakers met zomerse print SKECHERS €79,95

You Might Also Like

0 COMMENTS

.

.