SWEET MORNING, GOOD NIGHT

18:08

Sommige mensen zijn echte ochtendmensen. Ze zijn dol op de ochtendgloren, de eerste zonnestralen van de opkomende zon en ze houden van de vogels die de ochtend al vrolijk zijn begonnen met fluiten. Ja, die mensen gaan dan extra vroeg op om hun longen te vullen met de frisse ochtend wind. Met een glimlach stappen ze uit bed, iedere ochtend opnieuw. Ik, daarentegen, had een hekel aan ochtenden. Nee, ik was beslist een avondmens. Zo hield ik enorm van de ondergaande zon, hoe de avond steeds koeler werd en hoe er dan vervolgens een frisse wind opdook. Daarna komt de maan, die al zijn licht door de bomen schemert en de sterren laat fonkelen. Avonden stonden voor mij altijd in teken van gezelligheid. Thuis op de bank met kaarslicht en popcorn, of het nachtleven waarin de meest geweldige feestjes begonnen. Zoiets hoort er in de ochtend niet bij. Nee, ochtenden hadden iets stils. De nacht daarentegen was mysterieus. De nacht, en de manier waarop het donker dingen verborg als vuurvliegjes in de zon, dat was waar ik zo van hield.

You Might Also Like

5 COMMENTS

 1. Heel mooi!

  xx. http://livingafashionablelife.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, nice !
  Ik ben een.. tussen mens. de ene keer hou ik van de ochtend (: de andere van de avond. Ja, kan dat?
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. was ik ook maar een ochtendmens, ik haat het echt om 's morgens op te staan :') weer superleuk geschreven trouwens xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga jou volgen=)) deze blogs zijn leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen

.

.