BIG DARK HOLE

12:18 PM

 I'm literally unconditional in love with the new EP by Ben Howard. The other day my friend said: 'it's like a big dark hole which sucks you in the most beautiful music while it leads to goosebumps'. Most perfect description ever, if you ask me. Did you already heard it? Believe me, it will make your weekend even better. (Photos of my new skull bracelet, leather skirt and dip-dyed jeans from Cheap Monday and two of my new ear cuffs.) 


You Might Also Like

7 LA COMMENTS

 1. aaah, ik wist niet dat ie een nieuwe ep had! (wat voor slechte fan ben ik nou weer)
  Ga direct luistern!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa! Het heet 'The Burgh Island'! Hahaha, ja geniet :).

   Delete
 2. ooh leuke items!
  liefs,
  denise

  ReplyDelete
 3. leuke items meid


  xxx


  www.sistersandsisters.com

  ReplyDelete
 4. Wat een prachtige armbanden! Wat heb jij een leuke blog! Ik ben je gaan volgen met bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  ReplyDelete
 5. mooi! Ben benieuwd naar een outfit! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  ReplyDelete
 6. Hele leuke sieraden!

  Liefs,

  ReplyDelete

.