THE WEATHER OUTSIDE IS FRIGHTFUL

2:35 PM

Als ik 's ochtends wakker wordt, is het nog donker buiten. Van achter mijn slaapkamerraam hoor ik hoe de frisse herfstwind door de bomen waait. Buiten ligt de stoep al vol met bladeren van de bomen. De herfst is begonnen. Vooral in deze dagen verlang ik terug naar de zomer. Dan zijn het de vogeltjes en de zon die je wakker maken. De laatste weken van de zomer waren zo snel gegaan... Ik zag zelfs dat aan het eind van de zomervakantie de pepernoten al in de winkels lagen! En voor ik het weet liggen de winkels al weer vol met kerstballen en kerstverlichting. Ik kan me bijna niet voorstellen dat het al bijna herfstvakantie is, de afgelopen weken zijn voorbij gevlogen! En ze zeggen dat het een paar hele koude winter maanden beloofd te worden... Nou, maar hopen dat de paashaas snel in de winkels liggen en dat daarna de eerste tekenen van de zomer weer te vinden zijn... Kijk jij al uit naar de winter, of ga je toch liever terug naar de zon?

You Might Also Like

0 LA COMMENTS

.