HELLO DARKNESS, MY OLD FRIEND

9:17 PM

De intense stilte die deze nacht had, maakte me onrustig. Als een stilte voor de storm. En diep van binnen wist ik dat ik diezelfde naive kijk op het leven had, als ieder ander mens heeft. Ik weet niet of het door de stilte van de nacht kwam, maar het zette me aan het denken. Ik voelde een vloed van leegte over me heen komen, wat deze bewuste nacht nog stiller maakte. En diep van binnen wilde ik een zoektocht, een zoektocht naar het onbekende. Iets wat deze nacht zou vullen, wat sterren nog feller zou maken, iets wat echte hartstocht beloofde. Dat is wat mij uniek zou maken. Alsof ik een geheim meedroeg. Alleen de lege stilte van deze nacht zou mijn geheim opvullen. En ik wist dat het mijn tijd was voor verandering.

You Might Also Like

0 LA COMMENTS

.